shark84 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Napisano 27 Wrzesień 2010 witam.znalazłem to na strychu.od jakiegoś czasu próbuje zidentyfikować ale mam duży problem.w necie na nic takiego nie trafiłem.w książkach też niestety nie.ktoś się orientuje ?od jakiego to odznaczenia?dzięki za pomoc pozdrawiam
shark84 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Napisano 27 Wrzesień 2010 podobna ale podszycie jest inne.ja mam granatowe,niebieskie z złotym paskiem ale w poziomie.w pionie w dół od środka też idzie jakieś zdobienie...
shark84 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Napisano 27 Wrzesień 2010 witam.znalazłem to na strychu.od jakiegoś czasu próbuje zidentyfikować ale mam duży problem.w necie na nic takiego nie trafiłem.w książkach też niestety nie.ktoś się orientuje ?od jakiego to odznaczenia?dzięki za pomoc pozdrawiam
shark84 Napisano 27 Wrzesień 2010 Autor Napisano 27 Wrzesień 2010 tak od tyłu wygląda.podszycie niebieskie,granatowe ze złotym lub srebrnym paskiem w poziomie..
Pytanie
shark84
witam.znalazłem to na strychu.od jakiegoś czasu próbuje zidentyfikować ale mam duży problem.w necie na nic takiego nie trafiłem.w książkach też niestety nie.ktoś się orientuje ?od jakiego to odznaczenia?dzięki za pomoc pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.