zabi Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Witam!Czym zastąpić najlepiej oryginalny przerywacz do DKW NZ 350? chodzi mi o wymianę całej płytki do regulacji zapłonu z przerywaczem, nie tylko sam przerywacz. Od malucha będzie ok?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 Chodzi o DKW NZ 350, nie mylić z NZ 350-1, bo tam to trochę inaczej już wyglądaPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
db Napisano 23 Wrzesień 2010 Share Napisano 23 Wrzesień 2010 hej, na niemieckim Ebay możesz kupic zestaw do przeróbki na zapłon elektroniczny plus nowe magneto. Całkiem fajna sprawa i spokój na długo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 23 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 23 Wrzesień 2010 Właśnie tak się zastanawiałem też nad tym elektronicznym zapłonem, ale narazie jeszcze zostane przy tradycyjnym, dzisiaj trochę podłubałem i jak narazie działa, zobaczymy jak będzie później.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.