Faber94 Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 cześć mam dwie prośby. nie chce tego pisać w dziale monet bo jeszcze mi napiszą że coś nie tak i zablokują wątek.więc znalazłem wczoraj monetkę NAPOLEON III EMPEREUR 1861 i chciałbym dokładne dane tej monety. a druga prośba jest taka byście podali mi link na jakąś stronkę ze wszystkimi polskimi monetami królów od 1300 do 1700 mniej więcej. poniewaz znalazlem dzisiaj monetke. wrzucilbym ja na ID ale zgubilem kabel do przesylania na kompa plikow. jesli moge jakos pomoc to na pierwszej stronie monety jedyne litery jakich się doczytałem to REX i jest wyraźna twarz starszej osoby czyli najprawdopodobniej jakiś król. druga strona tez jest widoczna ale to co na niej jest narysowane nie jestem w stanie do niczego porownac. no a sama monetka jest wielkości boratynki.Nawet jak nikt mi nie pomoże to i tak dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 coś w tym stylu ? :http://myvimu.com/exhibit/988--centimes-francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 22 Wrzesień 2010 Share Napisano 22 Wrzesień 2010 i bardzo dobrze Kolega czuje, że coś nie tak" może być...parę lat temu wytworzyłem naganną wypowiedź użytkownika...wypowiedź Kolegi posiada wiele jej cech...______________________________________RE: Ustalmy razem zasady współżycia... na forum :) kopijnik2 (11503 / 400)2007-01-23 13:08:00do kolegi:w tytule wątku Pomocy"znalazłem jest zardzewiałe i długie, foto nie mam bo aparatu jeszcze nie kupiłem, ale mam kupić, znalazłem w lesie, na działce sąsiada, jesienią, co to i ile jest warte, bo zostawiłem i nie chce mi się po to wracać, ale tylko konkretne odpowiedzi proszę a nie jakieś ble ble, ci co wiedzą to na pewno się zorientują."_________________________________________do zastanowienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.