Skocz do zawartości

dwie prośby

Faber94

Rekomendowane odpowiedzi

cześć mam dwie prośby. nie chce tego pisać w dziale monet bo jeszcze mi napiszą że coś nie tak i zablokują wątek.
więc znalazłem wczoraj monetkę NAPOLEON III EMPEREUR 1861 i chciałbym dokładne dane tej monety. a druga prośba jest taka byście podali mi link na jakąś stronkę ze wszystkimi polskimi monetami królów od 1300 do 1700 mniej więcej. poniewaz znalazlem dzisiaj monetke. wrzucilbym ja na ID ale zgubilem kabel do przesylania na kompa plikow. jesli moge jakos pomoc to na pierwszej stronie monety jedyne litery jakich się doczytałem to REX i jest wyraźna twarz starszej osoby czyli najprawdopodobniej jakiś król. druga strona tez jest widoczna ale to co na niej jest narysowane nie jestem w stanie do niczego porownac. no a sama monetka jest wielkości boratynki.
Nawet jak nikt mi nie pomoże to i tak dziękuję i pozdrawiam

i bardzo dobrze Kolega czuje, że coś nie tak" może być...

parę lat temu wytworzyłem naganną wypowiedź użytkownika...
wypowiedź Kolegi posiada wiele jej cech...
2007-01-23 13:08:00
do kolegi:
w tytule wątku Pomocy"
znalazłem jest zardzewiałe i długie, foto nie mam bo aparatu jeszcze nie kupiłem, ale mam kupić, znalazłem w lesie, na działce sąsiada, jesienią, co to i ile jest warte, bo zostawiłem i nie chce mi się po to wracać, ale tylko konkretne odpowiedzi proszę a nie jakieś ble ble, ci co wiedzą to na pewno się zorientują."

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie