kotek1945 Napisano 21 Wrzesień 2010 Autor Napisano 21 Wrzesień 2010 Witam!!!drodzy koledzy nie denerwujcie się że zakładam nowy wątek skoro ktoś już coś pisał na ten temat.Ale nie mogę się zdecydować co kupić mam salamandre 5 i nie jestem z niej zadowolony chcę kupić coś w przedziale 1500zł rozważam rutusa proximę lub fishera4.Potrzebuję uniwersalki kopię troszkę militarkę,interesują mnie monetki,depozyty.Z góry wielkie dzięki Obfitych dołków
MnIrek Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 Nie znam F4 nigdy z nim nie chodziłem, wybrał bym Rutusa, ale to moje prywatne zdanie.Jeśli masz znajomych lub poszukaj ludzi z okolicy posiadaczy F4 lub Rutusa i sprawdź w terenie...Możesz także zadecydować orzeł lub reszka...;o)
małrer Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 z poważaniem,proxa mija drobne monetki.np średnica ok 1 cm monetka pruska Fryderyk 3 znalazłem po proxie bezpośrednio po przejściu kolegi,fisherkiem f2 pozdro ,wybrał bym f4 ale to jest wybór twuj
Eastlegion Napisano 29 Wrzesień 2010 Napisano 29 Wrzesień 2010 Witam.Miałem F4 teraz mam PROximę i uważam, że Rutus jest lepszy. Przede wszystkim jest uniwersalny. Z resztą takie zestawienie nie raz przewijało się przez forum.Ostatnio sprzątałem" boratynki Za pomocą Delty 4000 po F70. Machać rza umić".
kotek1945 Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Napisano 30 Wrzesień 2010 Witam!!!Dzięki za fachową pomoc drodzy koledzy,sprzedałem Salamandre 5-ke i wybrałem Proximę wszystko czas pokarze Pozdrawiam i życzę płytkich doł...!!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.