Skocz do zawartości

Rutus proxima,cz F-4

kotek1945

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!!
drodzy koledzy nie denerwujcie się że zakładam nowy wątek skoro ktoś już coś pisał na ten temat.Ale nie mogę się zdecydować co kupić mam salamandre 5 i nie jestem z niej zadowolony chcę kupić coś w przedziale 1500zł rozważam rutusa proximę lub fishera4.Potrzebuję uniwersalki kopię troszkę militarkę,interesują mnie monetki,depozyty.
Z góry wielkie dzięki
Obfitych dołków
Napisano
Nie znam F4 nigdy z nim nie chodziłem, wybrał bym Rutusa, ale to moje prywatne zdanie.
Jeśli masz znajomych lub poszukaj ludzi z okolicy posiadaczy F4 lub Rutusa i sprawdź w terenie...

Możesz także zadecydować orzeł lub reszka...
;o)
Napisano
z poważaniem,proxa mija drobne monetki.np średnica ok 1 cm monetka pruska Fryderyk 3 znalazłem po proxie bezpośrednio po przejściu kolegi,fisherkiem f2 pozdro ,wybrał bym f4 ale to jest wybór twuj
Napisano
Witam.
Miałem F4 teraz mam PROximę i uważam, że Rutus jest lepszy. Przede wszystkim jest uniwersalny. Z resztą takie zestawienie nie raz przewijało się przez forum.
Ostatnio sprzątałem" boratynki Za pomocą Delty 4000 po F70. Machać rza umić".
Napisano
Witam!!!
Dzięki za fachową pomoc drodzy koledzy,sprzedałem Salamandre 5-ke i wybrałem Proximę wszystko czas pokarze
Pozdrawiam i życzę płytkich doł...!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie