db Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2010 witam,Mam taką historię, kupiłem ostatnio Gazika z myślą o pozyskaniu pewnych elementów i dokonując częściowego demontażu dokonałem interesującego odkrycia. Na wewnętrznej stronie przycisku sygnału ktoś się podpisał : imię nazwisko WKU Zabrze 346 ddc 22.04.1981 wiosna 82 . Poprzez portale społecznościowe udało mi się nawiązac kontakt z tym człowiekiem. Dowiedziałem się że samochód służył jako wóz alarmowy, miał wymieniany silnik i działo się to około 1981 roku. Niestety nic więcej nie udało mi się ustalic. Moje pytanie: może ktoś wie ile było takich wozów alarmowych, może ma zdjęcia lub pamięta nr. rej takiego samochodu. Myślę że te fakty dają mi szanse na poznanie historii samochodu. pozdr.db Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guma gdańsk Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Witam takie podpisywanie się na elementach pojazdów wojskowych było rzeczą normalną sam jeździłem mercedesem G i L-R było tam w rożnych miejscach pełno podpisów poprzednich kierowców w tym i mój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.