pawpg Posted September 19, 2010 Author Share Posted September 19, 2010 Witam...proszę o bezstronne opinie na temat tego wykrywacza(najlepiej posiadaczy obecnych i byłych)z góry dziękuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube47pl Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Witam,All1 bazują na Whitesach Classic, czyli powinny być dobrymi detektorami oferującymi lepsze parametry, niż np. ACE-250.Wykrywacza tego niestety nie posiadam, więc zaraz pewnie mnie zjadą, że wypowiadam się o czymś o czym nic nie wiem.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seeker Posted September 20, 2010 Share Posted September 20, 2010 Aby nie zaczynać kolejnej burzy, proponuję kolego pawpg, poszukać w wyszukiwarce. Jest sporo nt. tego wykrywacza.pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam793 Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 żeby nie zaczynac burzy mialem go i cenie go bardzo ale przesiadlem sie na inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
fino Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Ja mam go dalej i sobie bardzo chwalę. Miałem parę wykrywek i All 1m zostawiłem sobie, mimo że mam f75. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.