jacko33 Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 Witam. Ja na 90% będę, mam zajęcia na uczelni ale nie oszukujmy się są sprawy ważne i ważniejsze. Jeszcze przed niedzielą się odezwę. Pozdro. J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 3 Marzec 2011 Share Napisano 3 Marzec 2011 coraz nas wiecej-to cieszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 I jak Panowie z jutrzejszym spotkaniem ? J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 Ja będę na 99 %. Co do reszty to nie wiem . A więc jutro godz. 17 przy fontannie z koziołkiem na starówce zbiórka . pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 5 Marzec 2011 Share Napisano 5 Marzec 2011 ja też przybęde:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacko33 Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Ja wpadam. Długo nie pobędę ale będę. Mogę się chwilę 5-10 minut spóźnić bo wracać będę z zajęć ale przyjadę.Pozdro.J" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 6 Marzec 2011 Share Napisano 6 Marzec 2011 Panowie mnie nie będzie mam zawalone zatoki i nie wiele słyszę :) coś mi uszy przytkało. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 9 Marzec 2011 Share Napisano 9 Marzec 2011 Mi zatoki dokuczały od lat. Ale jakieś 3 miesiące temu zoperowałem nos (krzywe przegrody) i mam spokój. Co z tym spotkaniem Panowie? Obecnie mieszkam w lublinie, ale najczęściej kopie pod kraśnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 10 Marzec 2011 Share Napisano 10 Marzec 2011 spotkanie, krótkie aczkolwiek owocne odbyło się:)co będzie dalej to się zobaczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xdrafftx Napisano 13 Marzec 2011 Share Napisano 13 Marzec 2011 ustaliliscie panowie juz jakies wspolne wyprawy, pytam bo ziemia chyba jeszcze dosc twarda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 16 Marzec 2011 Share Napisano 16 Marzec 2011 myślę że w sobotę ruszamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy2222 Napisano 29 Marzec 2011 Share Napisano 29 Marzec 2011 witam iestem nowy moze zorganizujemy wspulny wypad pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazant1343 Napisano 7 Październik 2012 Share Napisano 7 Październik 2012 Witam panowie chetni jestescie na jakies spotkanko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.