cozzi Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Mam pytanie jak czyścić przedmioty aluminiowe ? Oliwa nie przynosi zadowalających efektów a woda utleniona chyba pogarsza sytuację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=298541#752894 polecam bardzo mocno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cozzi Napisano 8 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2010 A co z drobniejszymi przedmiotami aluminiowymi np z PRL-owskimi monetkami ? Też taka sama procedura jak przy kubeczku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 myslę że tak...choć moje procedury z alu prl są prostsze-idą do kolekcji młodszego braciszka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 12 Wrzesień 2010 Share Napisano 12 Wrzesień 2010 Ja czyszcze alu kwaskiem cytrynowym i myjakiem do naczyń takim druciakiem i efekt jest zadowalający.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.