detektorek Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Napisano 7 Wrzesień 2010 proszę o identyfikacje tych menażek szczególnie okres pochodzenia
detektorek Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Napisano 7 Wrzesień 2010 proszę o identyfikacje tych menażek szczególnie okres pochodzenia
Kobieras39 Napisano 7 Wrzesień 2010 Napisano 7 Wrzesień 2010 prawa I wojna drugiej foty zaczepów pałąka daj, ale albo wp do 39 albo koniec wojny niemcy
detektorek Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Napisano 7 Wrzesień 2010 więcej dokładniejszych fotek miał bym możliwość dodać dopiero bliżej weekendu ponieważ nie są moja własnością (będę starał się szybciej) - chodziło by mi też w szczególności o ich wycenę. chciałbym nabyć od właściciela ale nie wiem ile zaoferować.
detektorek Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Napisano 12 Wrzesień 2010 witam . tak jak pisałem weekend i mam fotki.to menażka ta z pierwszego zdjęcia po prawej niżej fotka jej uchwytu
detektorek Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Napisano 12 Wrzesień 2010 a to ta z lewej z pierwszego zdjęcia
detektorek Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Napisano 12 Wrzesień 2010 ktoś coś bu wiedział więcej na ten temat proszę pisać. aha cena to tak jak pisał Kobieras39 ??? ??? ???
Pytanie
detektorek
proszę o identyfikacje tych menażek szczególnie okres pochodzenia
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.