trulin Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Napisano 5 Wrzesień 2010 wczorajszego dnia znalazłem coś takiego, po błyskawicznym odnalezieniu właścicieli terenu i uzyskaniu zgody na grzebanie) wyszło coś takiego wym szer.około 1.2m dł. około 1.4 niestety brak siekiery i padający deszcz uniemożliwił dalszą penetrację.
ERWIN Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 Wygląda ciekawie, wykop całość, zrób zdjęcia, wtedy może da się coś powiedzieć.
trulin Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Napisano 5 Wrzesień 2010 wczorajszego dnia znalazłem coś takiego, po błyskawicznym odnalezieniu właścicieli terenu i uzyskaniu zgody na grzebanie) wyszło coś takiego wym szer.około 1.2m dł. około 1.4 niestety brak siekiery i padający deszcz uniemożliwił dalszą penetrację.
Pytanie
trulin
wczorajszego dnia znalazłem coś takiego, po błyskawicznym odnalezieniu właścicieli terenu i uzyskaniu zgody na grzebanie) wyszło coś takiego wym szer.około 1.2m dł. około 1.4 niestety brak siekiery i padający deszcz uniemożliwił dalszą penetrację.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.