kacell Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Witam. Posiadam takie oto 2 zapalniki. Nie wiem za bardzo jak sie za nie zabrać. Chciałbym je wyczyścić by wyglądały ładnie. Myślałem że może kwasek cytrynowy, ale nie wiem czy to będzie dobry pomysł. Oczywiste są one puste. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Kwasek odpada ---> Kwas ZRE!!Proponuje elektrolize Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 A jak nie elektroliza to co ? Kret albo kwas szczawiowy też może być ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Spróbuj fosolem. Powinno być OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 No wiem że fosol jest dobry. A gdzie go można dostać ? Na allegro chyba powinien być co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 tak albo sproboj taki preperat NA RDZE KTORY MA SKLADIKI JAK FOSOL TEZ KWAS FOSFOROWY:) TYLKO TRZEBA POZNIEJ UMYC PRZEDMIOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacell Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Kupie fosol. Jest to chyba najlepsze rozwiązanie. Dzięki za pomoc ! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 Stary nie ładuj tak Caps Lockiem bo w oczy kłuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 spoko spoko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.