cacodaemon-skc Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2010 ja za godzinke ruszam na kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 29 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2010 Sylwestrowe spotkanko w piątek, typowo leśne od godzin poranno mroźnych :D zgłaszać się świąteczne kiszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamion-1944 Napisano 6 Styczeń 2011 Share Napisano 6 Styczeń 2011 szukał ktoś morze w okolicy Kamiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 zgadza się drogi Panie, szukał już ktoś :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 szukał a można powiedzieć że szukali i pozostawiali doły metrowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 A Skierniewice co siedzą w domu?! Śnieg się rozpuszcza a Wy nic.Ja niestety mam zajęcia. Za tydzień możemy coś kopnąć jak przyroda da.Do kolegi kamion-1944- szukaj śmiało w okolicy Kamiona- chłopaki mają słaby sprzęt i wyciągają tylko to, co na ziemi leży. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 znalazł się 50 calowiec :D, zobaczymy co się rusza na niedzielkę.gościa zapraszamy na wspólne mizianko po polach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Gościa trzeba umiźiać.Trzymajcie się płytko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Raczej pomiziać Jak coś zapraszam gościa jutro w okolice Żyrardowa mój nr 509642713 wyjazd około 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Oczywiście zapomniałem o kolegach ze Skierniewic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Życzę małej pokrywy lodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 I zapomniałeś dodać dużo fantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazow Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Dużo fantów nie będzie- nie mogę przyjechać. Mam szkołęHihi.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 Fanty będą a proxima zrobiła papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamion-1944 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 to prawda na razie nie słyszałem o większym fancie odnalezionym w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 jakieś pomysły na jutro ? a kolega z kamionka ma ochotę na kopanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamion-1944 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 KAMIONA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaster180 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 ciekawe czy po poletkach da się chodzić pogoda deszczowa,jak by nie padało to mogli byśmy jutro gdzieś w tych okolicach pokopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamion-1944 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 NA POLACH MAŁO MOŻNA ZNALEŹĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 pomijajac fakt ze pola sa zamrozone to naprawde mozna na nich nic nie trafic))))))) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 dziś wyszło kilka trupów z kostnicy moneciaków i kółko z Żyrardowa" ziemia jest na 5 cm cachnięta, a szpadelek miękko się przebija. jutro będzie lepiej. spinać się co jak gdzie bo idę na impreze i jak wrócę to chcę mieć jasną sytuację.szklanka wódy z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cacodaemon-skc Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 zdięcie obrazuje co u mnie, a jak u was chłopaki pokazywać fanciochy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12348 Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 U mnie z soboty dwie plomby mały odważnik z orzełkiem guziczek zmasakrowany oraz moniaczek .Jak na 1.5 godziny to ok ,później pogonił mnie deszcz . Ziemia na polu przy drodze zmarznięta ze dwadzieścia metrów dalej już jest miodzio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mnieciu Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Cześć chłopaki,Jestem tu nowy.Jak by co to jestem z Bolemowa i mogę was zaporwadzić w jeszcze parę miejsc nie przetarganych przez obcych.Teraz na weekendzie nie będe miał czasu ale po niedzieli to mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini7505 Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 Witaj!Myślę że też po niedzieli dałbym radę.Może się zgadamy w niedzielę konkretnie?Jak coś to e'mail do mnie; Martini75@onet.euMoże przwślesz mi num to zadzwonię,tak chyba najłatwij.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.