Skocz do zawartości

Skierniewice Niedzielne poszukiwania 1"

cacodaemon-skc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 months later...
Napisano
ostrzegam przed cacodaemon-skc umawia się i nie przyjeżdża nie informując o odwołanym spotkaniu . Jak ktoś chce pokopać to na pewno nie z tym człowiekiem jedynie strata czasu i kasy na paliwo
Napisano
przykro mi że tak wyszło, pyknołem pare piwek wieczorem i kobieta myślała że chyba będe jechał samochodem z rana to mi wyjeła baterie z telefonu i masz ci qrwa los wstałem po 12h
Napisano
Nic dodać, nic ująć Mariusz.
Ale widocznie nie każdy dorósł do odpowiedzialności.
Proponuję sprawić sobie budzik (tylko nie na baterię).
Grunt, że w ziemi pełno.
Napisano
Witaj,
W przyszły weekend nie dam rady. Możemy ustawić się dopiero za dwa tygodnie. Oczywiście jak pogoda dopisze.
Pozdrawiam,
Napisano
witam wszystkich wychodzi coś na tych pozycjach mam rodzinę pod łowiczem wie tylko że ruscy stali u mojej babci na posesji jestem z dolnego śląska jak pojadę w odwiedziny to może się gdzieś kopniemy.
Napisano
Witam,
Pod Łowiczem jak najbardziej. Tylko trzeba trafić.
Okolice Skierniewic (wzdłuż Rawki) są przechodzone chyba przez całą Polskę a znalezienie ciekawej rzeczy jest znikome.
Generalnie mamy obfitości na wyciągnięcie ręki i sporadycznie zapuszczamy się dalej.
Można ustawić się w okolicy Łowicza, tylko odezwij się wcześniej.
Pozdrawiam,
Napisano
Witam może ktoś jest chętny na jutrzejszy dzień w okolice Żyrardowa dla zachęcenie dodam zdjęcie z efektów dzisiejszego dnia . W razie zainteresowania wypadem jutro mój nr gg 4229431

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie