Witam szanownych kolegów i koleżanki. Mam problem z ustaleniem typu bagnetu. Bagnet jest produkcji Czechosłowackiej i wymiarami bardzo zbliżony do VZ 24 Dł. Całości – ok. 430mm Dł. Głowni –ok.295mm Szer. Głowni –ok.23mm Na głowni posiada oznaczenie CSZ pod znakiem wytwórni litera „H” ostrze skierowane do lufy Wszystko wskazuje na to że to model VZ 24 lecz mocowanie jelca do trzonu w VZ 24 jest za pomocą dwóch wypukłych nitów. Prezentowany model takowych nitów nieposiana i stąd moje pytanie co to za model Za wszystkie podpowiedzi z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam ARO-K1
Pytanie
ARO-K1
Dł. Całości – ok. 430mm
Dł. Głowni –ok.295mm
Szer. Głowni –ok.23mm
Na głowni posiada oznaczenie CSZ pod znakiem wytwórni litera „H” ostrze skierowane do lufy
Wszystko wskazuje na to że to model VZ 24 lecz mocowanie jelca do trzonu w VZ 24 jest za pomocą dwóch wypukłych nitów. Prezentowany model takowych nitów nieposiana i stąd moje pytanie co to za model Za wszystkie podpowiedzi z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam ARO-K1
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.