Skocz do zawartości

pinpointer

sebadety

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zdaje egzamin :) to mi sie najbardziej podoba.
Czyli ma co ?
Sygnalizacje dzwiekiem, swiatlem lub wibracja. Narastajacy ton w momencie zblizania do przedmiotu, samodostrajanie sie do gruntu ? Mozna smialo grzebac antenka w gliniastej ziemi bez szybkiego jej polamania ?
Czy poprostu widzi monetke jak mu ja przed nosem polozysz ?
Napisano
A nie lepiej samemu zrobic? koszt 45zł. i odrbinę chęci:D
Sygnalizacja dźwiękiem, antenka wytrzymała tak jak sobie zrobisz:D zasięg porownywalny do garetta z tym, że bez wibracji i bez nasilającego się sygnału w momencie zbliżenia do przedmiotu...
Napisano

Amerykanie dodali mi do Omegi pinpointera i sluchawki
Pinpointer Bounty Hunter taki sobie praktycznie trzeba dotknąc monetke w trakcie szukania, palcami zrobię to samo.
Zato słuchawki Teknetics super potencjometr z zapinką pasuje do paska przy podłokietniku przez to nie lata przy zamiataniu.

Napisano
Cpt.Nemo - a czego się spodziewasz od kreta? Zdaje egzamin bo grzebię nim już ponad rok. Na forach temat był trzepany wiele razy. Sherlock ma dźwięk z możliwością wyłączenia, małą lampeczkę no i regulację czułości. Grzebać można do bólu, ale oczywiście w suchym piachu. Nie jest to hipersuperduper kret, ale znowu nie kosztuje też majątku:)

Pozdrawiam

VW
  • 3 years later...
  • 1 month later...
Napisano
Ja kupiłem najtańszy sprzęt na Alledrogo, model TX 2002, odwala robotę do jakiej został stworzony, jestem zadowolony.
Napisano
zależy co rozumiesz pod pojęciem dobry... jak masz czegoś dotknąć to wole namacać ręka i będzie to samo, strata kasy na armandy tx i sherloki, z tej klasy sprzętu to jedynie whites bullseye II jeszcze jako taki, lepiej odżałować trochę i kupić coś bardziej znanej firmy z automatycznym strojeniem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie