Bubus Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2010 Witam! Nie szukam opiekuna a kompana na wykopki. Gliwice i okolice : ). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 W sumie pokompanował bym, z Zabrza jestem, mam Bounty Huntera tracker II i czas bym miał w następnym tygodniu. Jakie tereny dokładnie Cię interesują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong34 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 siemka jestem chetny jestem z bedzina odezwij sie na mail gacekkkz@tlen.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2010 Zostawiłem wiadomość na priv & email. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.