eistee Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Napisano 26 Sierpień 2010 Witam szanownych kolegów. Mam krótkie pytanko, co radzicie kupić na monetki, militaria wogóle mnie nie interesują więc chciałbym sie skupić na monetach. Przeglądając strony na Allegro zgłupiałem. Dzięki za każdą odpowiedź.
Spalice Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Witam.Wszystko zależy od kwoty którą zamierzasz przeznaczyć na ten cel.Ja od dwóch sezonów używam ACE 250 i jestem zadowolony.Pozdro.
Motyk Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Zależy od Twoich funduszy. Z tańszych to Whites coinmaster/ coinmaster pro, ace 150/250, Tekntics Alpha/Delta, Fisher F2, Tesoro Compadre/Silver uMax.Jeżeli masz więcej kasy, możesz kupić Tesoro Cibola.Jednak na początek polecam kupić coś tańszego. Jak złapiesz bakcyla, możesz pokusić się o coś lepszego, a stary wykrywacz sprzedać z niewielką stratą.Osobiście polecam wykrywacze Tesoro, jednak wszystko zależy od Twoich preferencji. (czy chcesz mieć wyświetlacz itp.)Jednak żaden z wymienionych przeze mnie wykrywaczy na pewno nie będzie złą inwestycją.Pozdrawiam, Motyk.
Polux222 Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 Ja polecam White's Coinmaster dobra sprawa na monetki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.