kacell Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Napisano 24 Sierpień 2010 Chciałbym się dowiedzieć czy można wozić magnes i wykrywacz w tym samym plecaku ? Czy wykrywaczowi się nic nie stanie, popsuje się albo coś gorszego ? Z góry dziękuje za pomoc.
milosz72 Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Mozna wozić razem ale wykrywacz nie moze byc włonczony a tym bardziej jak masz wyswietlacz ja woze w jednym pecaku i nic sie nie dzieje a wiec moim zdaniem smiało.pzdr
milosz72 Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 aha no i zapominał bym woze go w opakowaniu ze styropianem w srodku tak dla bezpieczenstwa piszczały
Saper93 Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 No ja trzymalem wykrywke z LCD w pokrowcu. Obok lezal magnesik (malutki). I do teraz jakas tam plamka jest na wyswietlaczu. Pozdrawiam!
kacell Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Napisano 24 Sierpień 2010 Mi plamka nie zagraża gdyż mam wykrywke bez wyświetlacza :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.