Skocz do zawartości

Grudziądz- Europejskie Dni Dziedzictwa

mjut

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mój drogi Totalu każdą ideę można wesprzeć jeśli nie finansowo to oragnizacyjnie-będę dalej sie czepiał"-na żyletki chyba mieliście???
Wymieniając owe trzy miasta miałem na myśli ich położenie geograficze-obszar działania Armii Pomorze"- i poziom", który był na nich osiągniety?!
Widziałem wiele imprez, na których nie było setek tysięcy a zrobiono to dobrze-trochę samokrytyki a nie sam zachwyt-bo się zrobiło!!!-pozostaje pytanie jak?
  • Odpowiedzi 57
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Art jest takie staropolskie powiedzenie....  g...... bata nie ukręcisz" Wiec daj luz bo wszelkie dyskusje i dewiacje na temat a było tyle kasy.... A to źle.... nie mają sensu.
P.S. Stwórz własną grupę ludzi do reko i zobaczymy co z tego będzie:) Zawsze do czegoś można się przyczepić;) I nawet jak ubierzesz ich regulaminowo i ogolisz ja znajdę haka:P
Pozdrawiam
Napisano
Poza tym to była pierwsza impreza i trzeba poprawić błędy z tej na następnej;) Teraz to widać co było nie tak a co lepiej można zrobić! Nikt od pierwszego wyjścia w mundurze nie jest doskonały.
Pozdrawiam
Napisano
Ok. wobec tego życzę (szczerze) powodzenia w przyszłości (żyletki sam zakupię) i przywiozę!

P.S. cyt. stwórz własną grupę ludzi do reko" -odp. jestem w takiej grupie od kilku lat-fakt wciąż coś" sie poprawia -ale ogolony byłem od pierwszego razu-pozdrawiam!
Napisano
Nie nie jest ale ktokolwiek jest poddany konstruktywnej krytyce nie obraża się lecz próbuje zmienić coś" co robi źle.(wiem, że będe monotematyczny ale golenie się, obcinanie włosów i schludny wygląd to nie kosztuje krocie i da się wyegzekwować na każdej imprezie-tej z wielotysięcznym budżetem i tej robionej za 1zł".

I nie jest ważne jakiej grupy jestem członkiem lecz na co chciałem zwrócić uwagę (przynależość nie to jest meriutm tej polemiki)-ja nie pytałem co to za grupa sie ie goli"-stwierdziłem fakt-bez zagłębiania się do jakiej grupy należa Ci ludzie a tylko to, że nie powinni wziąść udziału w tej imprezie.

Amen-naprawde bardzo pozdrawiam (bliski) mi rejon Pomorza i życzę następnych imprez!
Napisano
Sam jestem skłonny przyznać rację koledze art. Wiem, że wiele rzeczy do poprawki jest, staramy się coraz bardziej i myślę że z imprezy na imprezę coraz lepiej będzie. I jak sądzę jest.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie