art234 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Mój drogi Totalu każdą ideę można wesprzeć jeśli nie finansowo to oragnizacyjnie-będę dalej sie czepiał"-na żyletki chyba mieliście???Wymieniając owe trzy miasta miałem na myśli ich położenie geograficze-obszar działania Armii Pomorze"- i poziom", który był na nich osiągniety?!Widziałem wiele imprez, na których nie było setek tysięcy a zrobiono to dobrze-trochę samokrytyki a nie sam zachwyt-bo się zrobiło!!!-pozostaje pytanie jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Art jest takie staropolskie powiedzenie.... g...... bata nie ukręcisz" Wiec daj luz bo wszelkie dyskusje i dewiacje na temat a było tyle kasy.... A to źle.... nie mają sensu.P.S. Stwórz własną grupę ludzi do reko i zobaczymy co z tego będzie:) Zawsze do czegoś można się przyczepić;) I nawet jak ubierzesz ich regulaminowo i ogolisz ja znajdę haka:PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Poza tym to była pierwsza impreza i trzeba poprawić błędy z tej na następnej;) Teraz to widać co było nie tak a co lepiej można zrobić! Nikt od pierwszego wyjścia w mundurze nie jest doskonały.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art234 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Ok. wobec tego życzę (szczerze) powodzenia w przyszłości (żyletki sam zakupię) i przywiozę!P.S. cyt. stwórz własną grupę ludzi do reko" -odp. jestem w takiej grupie od kilku lat-fakt wciąż coś" sie poprawia -ale ogolony byłem od pierwszego razu-pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Mam pytanie w takim razie: Każdy jest tam idealny pod wszelkimi względami? P.S. A jaka to grupa?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
art234 Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Nie nie jest ale ktokolwiek jest poddany konstruktywnej krytyce nie obraża się lecz próbuje zmienić coś" co robi źle.(wiem, że będe monotematyczny ale golenie się, obcinanie włosów i schludny wygląd to nie kosztuje krocie i da się wyegzekwować na każdej imprezie-tej z wielotysięcznym budżetem i tej robionej za 1zł".I nie jest ważne jakiej grupy jestem członkiem lecz na co chciałem zwrócić uwagę (przynależość nie to jest meriutm tej polemiki)-ja nie pytałem co to za grupa sie ie goli"-stwierdziłem fakt-bez zagłębiania się do jakiej grupy należa Ci ludzie a tylko to, że nie powinni wziąść udziału w tej imprezie.Amen-naprawde bardzo pozdrawiam (bliski) mi rejon Pomorza i życzę następnych imprez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 28 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2010 Sam jestem skłonny przyznać rację koledze art. Wiem, że wiele rzeczy do poprawki jest, staramy się coraz bardziej i myślę że z imprezy na imprezę coraz lepiej będzie. I jak sądzę jest.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 28 Wrzesień 2010 Share Napisano 28 Wrzesień 2010 mjud pełen szacun.Rób to co lubisz.Reszta to pikuś.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.