elprzemko Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Napisano 23 Sierpień 2010 Czy Minelab Severeign GT to dobry sprzęt no kolorek a moze lepiej wybrac Fishera F 70 . Prosze o wasze opinie
tyfus Napisano 23 Sierpień 2010 Napisano 23 Sierpień 2010 ten wątek dotyczy Minelab Severeign GT, kolejny wątek założyłeś z prośbą o opinie na temat Fisher F 70 - nie możesz zapytać w jednym wątku ?zresztą tutaj też poruszasz F 70 - więc nie wiem po co drugi wątek ?użyj również wyszukiwarki Forumowej....Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 23:50 23-08-2010
majos Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Severeigny to dobre sprzety ale troche ciezkie ja mam elite bardzo głeboki jednak trzeba mieć jak to sie mówi ,,łape,, fisherów nigdy nie miałem wiec nic ci nie doradze w każdym razie narazie niemam zamiaru zmieniać abyło juz kilka
maślana Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 chodzę z GT już miesiąc i jestem zadowolony,poza duża wagą niema co zarzucić,puszkę mam zamontowaną z przodu więc trochę to waży,ale się przyzwyczaiłem i jest ok.do niektórych rzeczy można przywyknąć jeśli sprzęt się będzie sprawdzał(i zwracał).Zaskoczony jestem stabilnością pracy i brakiem jakichkolwiek zakłóceń gdy chodzę np.wokoło nóg słupów drutów wys. napięcia,gdzie z proximą nie mogłem się zbliżyć na odległość bliżej niż 50/80metrów,na minus mogę zaliczyć budowę sondy przez co trudno precyzyjnie czasami określić zaleganie małego fancika.Budowa sondy w DD w technologi bbs ma swoje plusy,ale gorzej z celnością,jednak szczerze polecam ten sprzęt
Dani Napisano 26 Sierpień 2010 Napisano 26 Sierpień 2010 Maślana proponuję Tobie dać elektronikę pod łokieć , wykrywacz jest lepiej wyważony jak dla mnie :)) . Ostatnio miałem krótki kontakt z x-terrą 70 , która słynie z dobrej ergonomii , z tym że terrka miała zamontowaną cewkę wielkością podobną jak w GT , jak dla mnie przy tej cewce Gt sprawiał wrażenie lepiej wyważonego sprzętu , pewnie za sprawą przeciwwagi pod łokciem .Nie ma co się bać aż tak wagi tego sprzętu , choć sobie myślę , że tak obwód rączki w bicepsie 30 cm minimum musi być :D .pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.