sza.man Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2010 witam, jutro (w sobotę) jadę na cały dzień kopać na płaskowyż janowicki.Jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 21 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpień 2010 no w sumie niewiele straciliście, jeden guziol przez cały dzień i pół wiadra kul.Jeśli kogoś interesuje jednak ta tematyka i okolica, to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 ostatnio na weinbergu spotkałem jakiegoś jegomościa co to guzików szukał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 26 Sierpień 2010 Share Napisano 26 Sierpień 2010 ja z kolegą w niedzielę się wybieram na pola może się tam gdzieś spotkamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2010 gdzie mniej więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 jeszcze nie ustalone dokładnie może gdzieś w okolicach janowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 27 Sierpień 2010 Share Napisano 27 Sierpień 2010 optymiści:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 a ja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 29 Sierpień 2010 Share Napisano 29 Sierpień 2010 no chwalcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 30 Sierpień 2010 Share Napisano 30 Sierpień 2010 no nie ma czym kilka kulek nawet łuski normalnie bez rewelki:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 niemożliwe!Szukaliście na najbardziej skopanej miejscówce w tej części Polski i bez rewelki??//proponuję skarpę w okolicy Dunina i lasek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 coś konkretnego na skarpie trafiłeś sza.manie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 mówisz o tym lasku gdzie są te ziemianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 oj to inny kierunek ale jak już wspomniałem czy ktoś z kolegów wie co to za ziemianki w lesie za janowicami tak na skarpie kierunek winnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 W lasku na skarpie Nysy Szalonej na wysokości Winnicy i Krajowa czysto, sporadycznie łuska mauserowska wyjdzie w najlepszym razie groszek-francuszczyzny zero.Podejrzewam, że cały odwrót szedł drogami, bo niemożliwe żeby całkiem nic nie zostało.Na skarpie w pobliżu Dunina jeszcze niedawno znajomi kopali fanciory drugowojenne ale w końcu znaleźli żelazny krzyż razem z właścicielem i dali spokój.Jeżeli już koniecznie ktoś chce kopać na płaskowyżu to chyba tylko w okolicach masztu przy drodze z Winnicy do Janowic.Jeszcze w tym sezonie wyskoczył mi tam kreuzer i pruski guziol, ale bryndza jest straszna i tak.Jest trochę fantów po drugiej stronie Kaczawy, na przedpolach Wilczyc.Zbieram się na poszukiwania w samej rzece, ale trzeba poczekać, na jakąś suszę a jak na razie się nie zanosi i poziom wody za duży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 sza.man powiedz mi co to za taki ładny pomniczek tam obalony leży przy okopach na skarpie nad duninem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 zapomniałem dodac że i ładny wilczy hak na nim jest reszta mało czytelna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 5 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2010 nie wiem, ale nic ciekawego pod nim nie ma:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 zauważyłem:) to zresztą trudno nie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2010 emm, ja chyba w niedzielę znowu popróbuję szczęścia...Kusi mnie na kopanie w rzece ale nie wiem czy znajdę dobry dostęp do wody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 18 Wrzesień 2010 Share Napisano 18 Wrzesień 2010 ostatnio dośc wysoka była:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 17 Lipiec 2011 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2011 no i stało się:-)))Pół dnia poszukiwań w rzece.Nie żebym znalazł coś fajnego, ale super sprawa i polecam.Woda maksymalnie do kolan, cieplutka.Dostęp rewelacyjny.Jak ktoś się uprze, to może autem wjechać do wody.Od Krajowa w stronę Dunina jest taka nowiutka dróżka asfaltowa idąca samym brzegiem Nysy, co kilkaset metrów zejście do wody.Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.