Midas Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2010 Witam. Dwóch eksploratorów z rocznym stażem:) z okolic B.N. chętnie spotka się w celu wspólnej wyprawy i wymiany doświadczenia z innymi osobami o tych zainteresowaniach. Posiadamy ACE 150 i Proxime. Chętnych proszę o kontakt. Pozdrawiamy kolegów po łopacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 szybka odpowiedz niedziela o 6 juz na miejscu pełna gotowość prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 21 Sierpień 2010 Share Napisano 21 Sierpień 2010 Witam, jestem z okolic Opola (od strony Krapkowic)możemy się spotkać i wymienić doświadczenia ;) Trochę znam okolice Borów Niemodlińskich, jutro wybieram się pod Prudnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2010 Dopiero zobaczyłem posta kolego ramzes0 bo nie wchodziłem w nocy na kompa. Może jakiś następny termin zaproponujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 witam!jestem z okolic BN.Znam ciekawe miejsca? A dzisiajwypad za Krapkowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 dziś o 18? wam pasuje zależy mi na dzisiejszym dniu dacie radę ??? daj numer bd najszybciej .... ? mój masz na swojej poczcie pozdrawiam czekam na szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 787451987 to moj numer niech trace numer na forum.. dobra bo jest stary sad i podwórko do przeszukanie stare dom z 1901 a stodoał obok z 19 ''swastyka w środku'' 34 pod spodem inicjały w.b ciekawe stare miejsce ale dostępne tylko i wyłacznie dziś za zgodą właściciela .. dzwoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 jednak na to miejsce mamy czas :) więc kiedy wam pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 23 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2010 kolego dzwonię do ciebie ale masz wyłączony tel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzes0 Napisano 23 Sierpień 2010 Share Napisano 23 Sierpień 2010 bateria padła to dlatego już jest puść mi strzale ja oddzwonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2010 Kolego gersemi wysłałem ci wiadomość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 24 Sierpień 2010 Share Napisano 24 Sierpień 2010 Dziękuję za wiadomość, odpisałem Ci na pocztę.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 28 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2010 Z powodu wyjazdu za granice zawieszamy dzialalnosc na czas nieokreslony. Zyczymy wszystkim dołów pełnych złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 28 Sierpień 2010 Share Napisano 28 Sierpień 2010 Cześć Saperki! Szkoda, że wyjeżdżacie. Myślałem, że gdzieś razem wyskoczymy. Jak będziecie na miejscu odezwijcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 22 Listopad 2010 Share Napisano 22 Listopad 2010 Cześć!!No chłopaki nic się nie odzywacie. Czyżby zima was zaskoczyła?Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.