torba5 Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2010 Witamco roku w Bieszczadach na jesieni organizuje mały zlot w małej grupie znajomych w tym roku postanowiłem troche poszerzyc ilośc osób (o ile dopiszą chętni)i zorganizowac większą impreze Wszystko odbywa sie http://www.orwbystre.com/ Bystre miejsowoś położona zaraz za Baligrodem,niestety noclegi nie należą do najtańszych ceny plasuja sie od 50-60 pln chyba że dogadam sie z właścielem inaczej przy większej ilości osób ale jest komfortowo i imprezowo.Impreza odbywa sie oczywiście pod hasłem wzajemnej integracji i wymiany doświadczeń.Czasu jest mało więc chętnych prosze o zgłoszenia na meila lub smsem 607 253 460 Mam nadzieje że nie naruszyłem bardzo zasad forum wierząc że działam w slusznej sprawie.Szczegóły imprezy nie sa jeszcze do końca ustalone ze względu na nie do końca wiadomą ilośc chętnychzapraszam i pozdrawiamtorba5 Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 17 Sierpień 2010 Share Napisano 17 Sierpień 2010 A będzie kopanie? Czy tylko imprezki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2010 hmmm hmmmm no co kolega.......tylko spacery i zwiedzanie oraz podziwianie sztuki okopowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 5 Wrzesień 2010 Share Napisano 5 Wrzesień 2010 I jak tam torba5 . Czy jest szansa na to , aby doszła do skutku ta impreza (zlot)? Czy chętni są ? Czasu jeszcze trochę zostało , więc pasuje odnowić ten wątek . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 7 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Szału z chętnymi nie ma,ale impreza sie odbędzie jak co rokudo 15-18 musze zamknąc temat osób biorących udziałpozdrawiamRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2010 Hłe Hłe zlot w tym roku po byku jedziemy tylko w czterecha miałem nadzieje na jakąś poważną integracje,ale widać tak to już u nas musi być wszyscy sie czająpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 i po imprezie pogoda dopisała,ekipa również z fantami nie było źle w sumie trzy klamry w tym jedna kompletna z pasem i zaczepem oraz pare garści guzików głównie carskich oczywiście standartowo po wiadrze mośków i zapałów oraz mnóstwo szklanek i połamanych saperek dodatkowo grzybów do cholery i jescze troche .ZAPRASZAMY za rok kolejna impreza na wiosneKoledze cupek6 dziękujemy za to że musieliśmy opłacic jego miejsce w pokoju odmowa dzień przed wyjazdem to troche za późnopozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 12 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2011 Witamkolejna impreza planowana na wiosne tak jak pisałem oczywiście sie odbędzie,ośrodek ten sam ,konkrety w osobnym poscie jak bede miał dograne wszystkie terminy, ewentualnych chetnych zapraszam prosze o zgłaszanie wpisów już teraz kontakt meil lub komórkapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Taka jedna foteczka klamra wyszla osobno :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 mam w Cisnej 45 miejsc noclegowych i zrobię specjalna ofertę dla kolegów po fachu po 20 zł od osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 13 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2011 Jak najbardziej sprawa do przemyśleniadziękipozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 13 Styczeń 2011 Share Napisano 13 Styczeń 2011 http://www.wilczeechabieszczady.pl/http://www.pirates.rzeszow.pl/dolzyca.htmltu masz link do mojej strony i do zdjęć z imprezy jaką u mnie się odbywała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 22 Marzec 2011 Autor Share Napisano 22 Marzec 2011 14-17 kwiecieńpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziarnoo Napisano 23 Marzec 2011 Share Napisano 23 Marzec 2011 CZESC, A BEDZIE KTOS JECHAL Z KRAKOWA? BO JA TEZ CHETNIE BYM SIE PRZEJECHAL W BIESY;) [POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 24 Marzec 2011 Autor Share Napisano 24 Marzec 2011 Witam my jedziemy przez Kraków,ale na tą chwile mamy pełno ale to sie może jeszcze zmienić bo jedna osoba jest niepewna,czekam jeszcze na jakeś info od kolegi cupek on jest z Krakowa ale sie jeszcze nie zdeklarowałpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 24 Marzec 2011 Share Napisano 24 Marzec 2011 Witam . Na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na to , że termin ten będzie do przyjęcia . Jeżeli będę jechał(dwie osoby) , mogę jeszcze z Krakowa kogoś zabrać .Koło 20 wyjeżdżam na delegację ale dokładną datę będę znał za około tydzień i wtedy z całą pewnością mogę potwierdzić wyjazd .Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 25 Marzec 2011 Autor Share Napisano 25 Marzec 2011 cupek6 odezwij sie do mnie na priv,musze dograć pare rzeczy a nie chce ciągnąć na ten wyjazd za dużej ekipy oczywiście tydzień możemy jeszcze poczekać ale chce już zamknąć liste składupozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cupek6 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Wysłałem wiadomość na priv . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk70 Napisano 25 Marzec 2011 Share Napisano 25 Marzec 2011 Witam jestem z Bydgoszczy mam pytanko czy macie już komplet chętnie bym sie podłączył.Pozdrawiam J Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.