Skocz do zawartości

Bieszczady Zlot Pasjonatów 30.09-03.10

torba5

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
co roku w Bieszczadach na jesieni organizuje mały zlot w małej grupie znajomych w tym roku postanowiłem troche poszerzyc ilośc osób (o ile dopiszą chętni)i zorganizowac większą impreze Wszystko odbywa sie http://www.orwbystre.com/ Bystre miejsowoś położona zaraz za Baligrodem,niestety noclegi nie należą do najtańszych ceny plasuja sie od 50-60 pln chyba że dogadam sie z właścielem inaczej przy większej ilości osób ale jest komfortowo i imprezowo.Impreza odbywa sie oczywiście pod hasłem wzajemnej integracji i wymiany doświadczeń.Czasu jest mało więc chętnych prosze o zgłoszenia na meila lub smsem 607 253 460 Mam nadzieje że nie naruszyłem bardzo zasad forum wierząc że działam w slusznej sprawie.Szczegóły imprezy nie sa jeszcze do końca ustalone ze względu na nie do końca wiadomą ilośc chętnych
zapraszam i pozdrawiam
torba5 Rafi

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
i po imprezie pogoda dopisała,ekipa również z fantami nie było źle w sumie trzy klamry w tym jedna kompletna z pasem i zaczepem oraz pare garści guzików głównie carskich oczywiście standartowo po wiadrze mośków i zapałów oraz mnóstwo szklanek i połamanych saperek dodatkowo grzybów do cholery i jescze troche .ZAPRASZAMY za rok kolejna impreza na wiosne
Koledze cupek6 dziękujemy za to że musieliśmy opłacic jego miejsce w pokoju odmowa dzień przed wyjazdem to troche za późno
pozdrawiam

• 3 months later...
Witam
kolejna impreza planowana na wiosne tak jak pisałem oczywiście sie odbędzie,ośrodek ten sam ,konkrety w osobnym poscie jak bede miał dograne wszystkie terminy, ewentualnych chetnych zapraszam prosze o zgłaszanie wpisów już teraz kontakt meil lub komórka
pozdrawiam

• 2 months later...
Witam my jedziemy przez Kraków,ale na tą chwile mamy pełno ale to sie może jeszcze zmienić bo jedna osoba jest niepewna,czekam jeszcze na jakeś info od kolegi cupek on jest z Krakowa ale sie jeszcze nie zdeklarował
pozdrawiam

Witam . Na dzień dzisiejszy wszystko wskazuje na to , że termin ten będzie do przyjęcia . Jeżeli będę jechał(dwie osoby) , mogę jeszcze z Krakowa kogoś zabrać .Koło 20 wyjeżdżam na delegację ale dokładną datę będę znał za około tydzień i wtedy z całą pewnością mogę potwierdzić wyjazd .Pozdrawiam .

cupek6 odezwij sie do mnie na priv,musze dograć pare rzeczy a nie chce ciągnąć na ten wyjazd za dużej ekipy oczywiście tydzień możemy jeszcze poczekać ale chce już zamknąć liste składu
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie