tomaoth Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 Witam.Nie znam się na tkaninach, a interesuje mnie z czego została uszyta ta carska oficerska bluza.Zdjęcie pochodzi z pewnego ruskiego sklepu interenetowego.Pozdrawiam.
tomaoth Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 Witam.Nie znam się na tkaninach, a interesuje mnie z czego została uszyta ta carska oficerska bluza.Zdjęcie pochodzi z pewnego ruskiego sklepu interenetowego.Pozdrawiam.
Kuba_70 Napisano 15 Sierpień 2010 Napisano 15 Sierpień 2010 To będzie czysta, żywa wełna- widać zresztą, że mole zaczęły się do rękawa dobierać.
tomaoth Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 Wielkie dzięki za szybką odpowiedź.Pozdrawiam.
tomaoth Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Napisano 16 Sierpień 2010 To jest bluza oficerska-zdjęcie dla niedowiarków :)
Pytanie
tomaoth
Witam.
Nie znam się na tkaninach, a interesuje mnie z czego została uszyta ta carska oficerska bluza.
Zdjęcie pochodzi z pewnego ruskiego sklepu interenetowego.
Pozdrawiam.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.