Skocz do zawartości

Fanty ze Szczecina i okolic

zet313

Rekomendowane odpowiedzi

a to z dzisiaj podczas spaceru z psem
10 fenigow ale rocznik 24 i mennica A (Berlin)
prl-ek 50groszy 83r
i znow ciekawa spłonka z napisem köln-rottweil"
po bokach 20 i napis sellaktiengeschaft"
wszystko na swiezo zaoranym polu

• 1 month later...

ostatni nabytek
1. Guzik pruski z okresu 1 wojny światowej sprawdzałem na buttonarium na rewersie litery GB8C"
2. Zawieszka na awersie dwie postacie mężczyzna z wąsem i kobieta oboje w koronach na rewersie młodzieniec trzymający w ręce miecz
3. Blaszka z napisem DIXI chyba od modelu bmw z 1928r

• 3 months later...
  • 1 month later...
znam goscia, co chodzi z kanarkiem 250 i kopie piekna drobnice. na starych drogach, ktorymi uciekali niemcy. widzialem ten sprzet nawet nim chwilke chodzilem i jest ok, ale moja proximka tez dawala rade i tez ladne zeczy wyciaglalem ladne male i duze tez calkiem spoko;) no tam na pomorzu to jeszce multum tego jest.z313, ja jedze niedaleko miedzyzdroi, w tym roku tez bede. znam kilku chlopakow z zachodniopomorskiego. wiec mozna by zrobic jakis wiekszy wypad. odezwij sie do mnie wowkrk@interia.pl

z dzisiaj:) i pozdrawiam tych ktorzy kopali w tym miejscu przede mna i nie dosc ze nie zasypali po sobie dolkow to jeszcze pozostawiali fanty... a wasze dolki w Zalomiu nad jeziorem zasypałem...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie