Hermanos Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2010 Witam, Niedlugo planuje kupic sobie gimnastiorke wz. 43 w sklepie mundury-historyczne ale slyszalem na jego temat rozne opinie (w wiekszosci negatywne) i teraz juz nie wiem czy to dobry pomysl. Prosze o Wasze opinie na temat tego sklepu jak i samej gimnastiorki, poniewaz slyszalem ze niektore z ich produktow sa marnej jakosci.Herman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 15 Sierpień 2010 Share Napisano 15 Sierpień 2010 SiemaTeż tam coś kiedyś kupiłem i szczerze nie polecam bo towar nędznej jakości a ceny kosmiczne. W dodatku długo się czeka, przynajmniej ja tak miałem. Odradzam.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizeria Napisano 19 Sierpień 2010 Share Napisano 19 Sierpień 2010 Panowie, generalizowanie i potępianie w czambuł to lekka przeginka. Jak każdy tak i ten sprzedawca ma lepszy i gorszy towar i czas realizacji. Puki się nie weźmie do łapki nie można powiedzieć nic konkretnego. Zawsze przysługuje Ci prawo zwrotu towaru wynikające z przepisów kodeksu chandlowego. W przypadku sovieckich gimnastiorem wz 43 gama kolorów i faktury oryginałów była tak szeroka, że opowieści dziwnej treści o idealnym kolorze czy faktórze możnba między bajki włożyć.póki pisze się przez o z kreskąa handlowy przez samo Hproszę łaskawie pamietac o ortografiiPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 13:57 19-08-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.