Witam!Dostałem od kolegi dziś cynk że jak był ostatnio w lesie na jagodach to znalazł w ściółce leśnej:)dziwny krótki miecz w pochwie":D Na pytanie co z nim zrobił odpowiedział że wyrzucił w las!!!
Od razu zajarzyłem że to był pewnie bagnecik,więc dziś razem z nim ruszyłem w to miejsce i po kilku chwilach dreptania odnalazłem zgubę:)Leżał sobie na mchu tak jak go kilka dni temu pacnął kolega w las:D
Jak wam się wydaje czy to Polski Perkun?Na taki mi wygląda,najbardziej mnie ciekawi jak wygląda w środku, bo na razie go nie ruszałem,pochwa jest porządnie zakleszczona na ostrzu i w związku z tym mam pytanie jak się do niego zabrać?Do ropki,potem elektroliza?No sam nie wiem,podsuńcie jakiegoś pomysła żeby go nie spieprzyć;)
Pytanie
lanca
Witam!Dostałem od kolegi dziś cynk że jak był ostatnio w lesie na jagodach to znalazł w ściółce leśnej:)dziwny krótki miecz w pochwie":D
Na pytanie co z nim zrobił odpowiedział że wyrzucił w las!!!
Od razu zajarzyłem że to był pewnie bagnecik,więc dziś razem z nim ruszyłem w to miejsce i po kilku chwilach dreptania odnalazłem zgubę:)Leżał sobie na mchu tak jak go kilka dni temu pacnął kolega w las:D
Jak wam się wydaje czy to Polski Perkun?Na taki mi wygląda,najbardziej mnie ciekawi jak wygląda w środku, bo na razie go nie ruszałem,pochwa jest porządnie zakleszczona na ostrzu i w związku z tym mam pytanie jak się do niego zabrać?Do ropki,potem elektroliza?No sam nie wiem,podsuńcie jakiegoś pomysła żeby go nie spieprzyć;)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.