wilcz Napisano 20 Listopad 2012 Autor Share Napisano 20 Listopad 2012 Kolego elcolonello, nie wiem o czym ty piszesz, ogladłeś odcinek nr 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 Kol. wilcz- w rzeczy samej i to od wskazanej 11 minuty (opcja dla niedowiarków). Niestety nie dopatrzyłem się niczego prócz opowieści p. redaktora o opowieści świadka, wejścia do jaskini, informacji o zasypanych sztolniach(które zdążli jak rozumiem zwiedzić" już Pańscy czescy koledzy jak wynika z fotki jaka znalazła sie w tym wątku), bodajże wejścia w zakładzie produkującym niegdyś części do niewiadomo dokładnie czego no i stwierdzenia, że pobrana próbka zawiera pył ceglany oraz betonowy.Aha- no i kanały wentylacyjne biegnące do nikąd. Zresztą ten fragment dotyczy dwóch róznych miejsc. Trochę za mało by popierać tym programem tezę o skarbach.Przedewszystkim chodzi mi po głowie pytanie - skoro nurkowie już tam byli (dowód- zdjęcie), nawet Pan tam był (dowód- zdjęcie)- dlaczego B.W nie skusił sie na pokazanie zalanych korytarzy i wreszcie samych drzwi i kabelków? Rzoumiem, ze złomiarze zaje...li? Muszę opowiedzieć synowi tę bajkę na dobranoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tifoso Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 Panowie, skoro już jesteśmy przy programie B. Wołoszańskiego i wierceniach koło Muchołapki - wiadomo coś więcej o podziemiach (?) w tym miejscu, niż to co pokazano w programie? Chodzi mi konkretnie o akcję z programu - czy poza kamerą dokonano jakiegoś odkrycia? Dopatrzeć się można ludzi z GEMO, więc czyżby Odkrywca brał w tym udział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 2 Luty 2013 Autor Share Napisano 2 Luty 2013 Pierwotnie sztolnie zostały zaprojektowane jako hale do ukrycia produkcji silników stosowanych w rakietowych myśliwcach Me-163. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lamparski Napisano 8 Luty 2013 Share Napisano 8 Luty 2013 wilcz --ja znam realia i wierze w to co pisesz , odezwij sie na priwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.