Skocz do zawartości

Moje trafienia.

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

I cały urobek z ostatniego wypadu.
Dziś znalazłem nową fajną miejscówkę, chwila śmigania i 2 sreberka( plus sporo innych monetek)(-; Fotki po lepszym przeczesaniu miejscówki(-;
Pozdrawiam Tadek

• 2 weeks later...
Napisano
cześć, super fanty. Na fotce z całym urobkiem z dnia 01-11-2010 ( fanty na saperce) na samym dole pod obrączką znajduje się tak jakby oczko od jakiegoś pierścienia, broszy itp. czy na twoim jest orzeł w koronie ?
  • 2 weeks later...
Napisano

No i teraz trzeba czekać do wiosny... Przy dobrym wietrze nowy sezon rozpocznę z Minelabem Sovereignem GT(-;
pozdrawiam i do zobaczenia Tadeks6.

Napisano
Witam. Nie używałem mniejszej cewki, ale wiem,że w przypadku Fishera 1225x na cewce 8 zasięgiem bije znacząco ace 250. Cewka 8 lepsza na zaśmiecone tereny ale za to na 10 jest wiele lepszy zasięg.Pozdrawiam Tadek
Napisano
Witam!!! Sorry za brak odp ale nie mogłem odnaleźć przedmiotu którego dotyczyło pytanie... Dziś się sprężyłem i znalazłem.Niestety na kamyku nie ma śladów po orzełku ani niczym innym, jest to chyba fragment jakiegoś odpustowego pierścionka, a więc nic specjalnego xD Pozdrawiam tadeks6
  • 1 month later...
Napisano

Witam Sezon 2011 uważam za rozpoczęty(-; A oto kilka fantów z dzisiejszego wypadu na nową miejscówkę ( opłacało się )(-;
Na początek kawałek łuchy do DSZK.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie