werewolf Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Napisano 10 Sierpień 2010 witamoczywiście zapomniałem zrobić fotek ..ale może ktoś skojarzy od czego i jak stare może być..skrzynka drewniana - wymiary są orientacyjne(!) bo nie pamiętam niestety.. wymiary OK. 60x40x25cmwidoczne miejsce po zamku w przedniej ściance skrzynki i w pokrywie wystawały 2 jakby haczyki zamykające, dodatkowo było zamknięcie takie by przeszedł przez nie skobel lub kłódka, na górze- na środku była jedna rączka do noszeniapo bokach nie było śladów żadnych uchwytówbył też łańcuszek ograniczający za duże otwarcie wiekabędę wdzięczny za wszelką pomoc
ancover Napisano 10 Sierpień 2010 Napisano 10 Sierpień 2010 jeśli drewniana to zależy w jakim stanie jest drewno ale jeśli w dobrym to pewnie nie za stara bo deska w ziemi wiadomo chyba za długo nie poleży. pozdro
werewolf Napisano 10 Sierpień 2010 Autor Napisano 10 Sierpień 2010 witamoczywiście zapomniałem zrobić fotek ..ale może ktoś skojarzy od czego i jak stare może być..skrzynka drewniana - wymiary są orientacyjne(!) bo nie pamiętam niestety.. wymiary OK. 60x40x25cmwidoczne miejsce po zamku w przedniej ściance skrzynki i w pokrywie wystawały 2 jakby haczyki zamykające, dodatkowo było zamknięcie takie by przeszedł przez nie skobel lub kłódka, na górze- na środku była jedna rączka do noszeniapo bokach nie było śladów żadnych uchwytówbył też łańcuszek ograniczający za duże otwarcie wiekabędę wdzięczny za wszelką pomoc
werewolf Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Napisano 12 Sierpień 2010 nikt nie kojarzy takiej skrzynki?co to może być?
Pytanie
werewolf
oczywiście zapomniałem zrobić fotek ..
ale może ktoś skojarzy od czego i jak stare może być..
skrzynka drewniana - wymiary są orientacyjne(!) bo nie pamiętam niestety.. wymiary OK. 60x40x25cm
widoczne miejsce po zamku w przedniej ściance skrzynki i w pokrywie wystawały 2 jakby haczyki zamykające,
dodatkowo było zamknięcie takie by przeszedł przez nie skobel lub kłódka,
na górze- na środku była jedna rączka do noszenia
po bokach nie było śladów żadnych uchwytów
był też łańcuszek ograniczający za duże otwarcie wieka
będę wdzięczny za wszelką pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.