danielka Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Witam. w moich okolicach są ruiny starego pałacu/ zamku. W czasach swojej świetności był dość sporym budynkiem.Najprawdopodobniej pochodził z XIX. Niestety po pałacu został tylko gruz i kilka piwnicznych pomieszczeń.Doszły mnie słuchy ze krewni ostatnich właścicieli około 3 lat temu byli w okolic tego Pałacu rozbili obóz i szukali czegoś około tygodnia, podobno mieli mapy sprzęt itp mapę/szkic ukrycia skarbu podobno naszkicował im jeden z ostatnich właścicieli. Z moich informacji wynika że nic nie znaleźli. Ma ktoś może pomysł w jaki sposób mógłbym się z nimi skontaktować, może udałoby mi się coś od nic dowiedzieć czy znaleźli coś itp
tyfus Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 pytasz poważnie ?nawet jakby udało ci się z nimi skontaktować - nie sądzę aby podzielili się z tobą informacjami....niestety :)
danielka Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 Pytam poważnie:). Oczywiście nie spytałbym w prost:)
tyfus Napisano 8 Sierpień 2010 Napisano 8 Sierpień 2010 to nie ma znaczenia. jeżeli faktycznie jest jakiś depozyt - i czy go znaleźli czy nie - nie ujawnią tego. Szczególnie jeżeli go nie trafili.
danielka Napisano 8 Sierpień 2010 Autor Napisano 8 Sierpień 2010 jeżeli go nie znaleźli z mapami to czy ja mam szanse go znaleźć bez map widząc mniej więcej gdzie oni szukali?
majos Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 a tak poważnie do depozytów musisz mieć sprzęt typu elite lub gt a nie napisałeś czym dysponujesz nikt nie jest jasnowidzem ciężko szukać depo garetem ace 250
danielka Napisano 9 Sierpień 2010 Autor Napisano 9 Sierpień 2010 No niestety mój sprzęt nie zachwyca bo jestem początkujący i nie chciałem man razie wkładać za dużo pieniędzy w wykrywke, mam fishera f2
ERWIN Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 Skąd pewność że nic nie znaleźli? A jeśli tak, a są to prawowici właściciele, to wypadałoby zaproponować im pomoc w odszukaniu rodzinnego skarbu. Wypytywanie nie wprost i szukanie potem dla siebie to trochę nie ładnie.
Cpt.Nemo Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 tyfus (4490 / 59) 2010-08-09 01:04:21 jeżeli faktycznie jest jakiś depozyt - i czy go znaleźli czy nie - nie ujawnią tego. Szczególnie jeżeli go nie trafili." A jesli trafili to tez nie ujawnia bo zapewne nie chcieli by od swego placic podatku panstwowego :)Mamy wszak przepisy wybitnie zniechecajace do ujawniania czegokolwiek w jakiejkolwiek dziedzinie :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.