RAJTEKZKS Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Piękne piękna toruńskie pola widzę bardzo Cię lubią :)
RAJTEKZKS Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 To dla mnie tez jest szansa bo to samo robię :)
morfeusz27 Napisano 30 Sierpień 2011 Autor Napisano 30 Sierpień 2011 Dziś znowu kokosy, 2 godziny chodzenia po tym samym poletku. Technika w linii prostej co półtora metra, narobiłem kilometrów, a zaledwie kawałek pola obszedłem. Sygnałów głębszych nie kopałem, bo szkoda czasu, a na jesieni i tak głęboka orka. No i jak zwykle ładne fanty m.in. piękna pieczęć herbowa, solid elbląski i toruński, kilka boratynek królewskich i litewskich, sreberko pruskie.łącznie 20 monet, dwa super medaliki, kg miedzi :). Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że Sov GT na drobnicę nie ma sobie równych, co Wy na to ? Jutro dam foty
Dani Napisano 31 Sierpień 2011 Napisano 31 Sierpień 2011 Gratulacje Morfi ;) , już nie taka skromniutka ta kolekcja , czekamy na fotki . Sov to dobry sprzęt ale to miejscówka jest najważniejsza .pozdro.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.