Skocz do zawartości

wykrywacze

sordyl10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Prosze o pomoc wybraniu wykrywacza jaki z nich jest najlepszy?
LCD MODEL 1026
MD 3006
MODEL 1036
http://allegro.pl/item1159494074_prof_wykrywacz_metali_dyskryminacja_przecena_z_400.html
Napisano
żadnego nie kupiłbym nawet za 100zł bo nie są warte więcej sobie nerwów napsujesz i rozbijesz o drzewo lepiej dołożyć stówkę i kupić używana salamandrę chociaż coś znajdziesz....
Napisano
i znów Krzyskowi przyznam rację a i podejrzewam że zdecydowana większość użytkowników to samo Ci powie.... szajs najgorszy ze wszystkich, złamanego grosza za niego bym nie zapłacił... chyba że sprzedawca Co dopłaca do tego byś go wziął ;-) to na 5min ale nie na dłużej ;-)
Napisano
Może i ktoś ma taki wykrywacz, ale wstydzi sie przyznać...., bo głupio mu, że dał się nagrać, na opis.
Żal mi tych ludzi, którzy to licytują....po prostu żal....
Ty masz jeszcze szansę, aby tego nie kupować, ale jest wielu, którzy kupili a dopiero po tym pytaja na forach, czy to dobry zakup.
Ja sie przyznam, że posiadam wykrywacz z tej serii, ale nie kupiłem go... Po prostu, ktoś mi go przyniósł do naprawy a potem go nie chciał z powrotem. Sam fakt, że ktoś za niego zapłacił i go oddał za darmo, mówi sam za siebie....
Szczerze mówiąc, to monetki w trawie ładnie kosi .... , mój 7- letni synek z nim biega, a że zasięg w gruncie niewielki, to się chłopak nie nakopie zbyt dużo...:))
Kup chociażby ''pikacza'', a bedziesz miał pewność, że niczego nie przeoczyłeś.
Życzę Ci mądrych wyborów.
Napisano
Mi się natomiast wydaje, ze Kol. sordy10 urządza sobie kpiny i facecje. Nie jesteś przecież użytkownikiem forum od dziś, więc na pewno siłą rzeczy spotkałeś się z choćby śladową ilością opinii na temat detektorów" z serii MD...
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie