wojtek2a Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2010 Rekonstrukcja obrony Nowogrodu w tym roku dużo wcześniej!!! Impreza odbędzie się w sobotę 7 sierpnia 2010r o godzinie 17.00 na terenie obok schronu przy moście. WAŻNE!!! Proszę o powiadomienie wszystkich zainteresowanych prywztnymi kanałami, gdyż reklama w tym roku jest nikła. To piszę ja, wojtek2a, sympatyk, ale nie organizator. Zapraszam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek-26 Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Bardzo porządna rekonstrukcja. Ja na pewno będę, chociaż muszę przejechać 300 km w jedną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 3 Sierpień 2010 Share Napisano 3 Sierpień 2010 Miło że widz stawia post na forum odnośnie imprezy :-) Dla chłonnych wiedzy szczegółowej dot. obrony odcinka środkowej Narwi poruszane będą autentyczne epizody walk o schrony na linii Nowogród Temat na szóstkę z historii dla przyszłych pokoleń ;-)Szczegóły na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 4 Sierpień 2010 Share Napisano 4 Sierpień 2010 Jacek damy radę, mam niewiele mniej. Porządna impreza porządni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1979 Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 I jak Panowie oceniacie tegoroczna inscenizacje? Ja bylem pierwszy raz i nie nastawialem sie na jakas rewelacje po rozmowach z miejscowymi nt. inscenizacji z lat ubieglych ale musze powiedziec ze bylem przyjemnie zaskoczony. Wybuchy byly pierwsza klasa, zwlaszcza te w wodzie:) A przy okazji; moze ktos wie czyje wspomnienia czytano w czasie inscenizaji? Niewiele z nich bylo slychac ale wydawaly sie interesujace, mysle ze warto sie z nimi dokladniej zapoznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Sierpień 2010 Share Napisano 9 Sierpień 2010 Nie wiem kolego jakich miejscowych słuchałeś ale ja stałem za rzeką pod mostem , czekałem na hasło do rozpoczęcia desantu i wyraźnie słyszałem jak narrator komentuję imprezę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro1979 Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 Mialem na mysli to ze jak zescie strzelali i detonowali ladunki wybuchowe to narratora nie bylo slychac bo przeciez nie przerywal czytania ani na sekunde. A przy okazji gratuluje inscenizacji. Wizne tez wy robiliscie moze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robo01 Napisano 10 Sierpień 2010 Share Napisano 10 Sierpień 2010 jaro1979 Wizny w ubiegłym roku GRH Narew"nie robiła i nie brała udziału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.