sordyl10 Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 Czy warto to kupić DETEKTOR FV+GW ?????
sordyl10 Napisano 2 Sierpień 2010 Autor Napisano 2 Sierpień 2010 Albo MODEL 1036,MD-3006. Co byście wybrali z tych trzech wykrywek dobre to???
Cpt.Nemo Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 Nic z tych trzech, wyrzucone w bloto pieniadze :(Te wykrywki skladaja sie glownie z reklamy i niskiej ceny, na tym koncza sie ich zalety.
krank Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 to zależy co chcesz kopać?? jak kolorek to kup sobie Ace 150,jak militarkę to kup sobie salamandrę z Puław,bo Md to tak jak kolega Cpt.Nemo napisał wyrzucone pieniądze w błoto i monet można nim szukać ale w domu pod dywanem :)
matireli Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Święte słowa to był mój pierwszy wykrywacz niestety jedyną żeczą jaką nim znalazłem to był nieśmiertelnik i troche odłamków a tak to nic. A I trzeba powiedziec że sie psuje z godziny na godzine po jakiś dwóch wypadach zaczoł systematycznie spadać zasięg aż mnie to wkurzyło i zakupiłem garretta ace 250
matireli Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Święte słowa krank3 md to był mój pierwszy wykrywacz i nie wspominam go zbyt dobrze po 5 naprawde długich wypadach moje jedyne trofeum to nieśmiertelnik i dwa odłamki a i oczywiście po 2tyg się zepsuł
sordyl10 Napisano 3 Sierpień 2010 Autor Napisano 3 Sierpień 2010 A nie lepszy jest DETEKTOR FV+GW niż salamandra???
krank Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 na pewno nie jest lepszy,Salamandra to jeden z najlepszych polskich wykrywaczy...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.