kokesh Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 http://nadarzyn.tv/pl/sekcja/hobby_i_pasje/czytaj/260-poszukiwania_zaginionego_sztandaru.htmlWrzucam ten reportaż oddzielnie ponieważ zarzucono mi że wklejony w innym wątku jest mało widoczny i trudny do znalezienia dla tych którzy nie śledzą forum na bieżąco .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Kkesh a będzie jakiś komentarz do tego materiału czy to już jest ostateczna wersja?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 Sorki-miało być Kokesh.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 29 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2010 Nie wiem co miał bym komentować ? Materiał nie wymaga komentarza , w takiej wersji chyba bardziej pobudza wyobraźnie .Ma być jeszcze jakiś podkład muzyczny ,ale na razie Młody tworzy , nic gotowego nie można użyć (prawa autorskie ).Materiał jest kilka krotnie dłuższy i momentami wręcz niecenzuralny , ale tego nie mogę wkleić . Na Konin chce zabrać Młodego z dużą kamerą i statywem żeby takiej epilepsji nie było i mam pomysł żeby nagrać również Hyde Park w naszym wykonaniu , czyli co komu na wątrobie leży .Może być ciekawie .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.