danielka Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Witam.Czy szukał ktoś kiedyś w okolicach starego wiatraka a raczej jego w okolicach jego pozostałości?? Czy udało się komuś znaleźć coś interesującego??? Od dwóch tygodniu szukam i szukam wszędzie gdzie mogło coś być swoim Fisherem zakupionym dwa tygodnie i nic;/ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kleeberczyk Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Ja chodziłem raz trafiłem dwie monety, guzik i różne inne pierdołki ;). Żadna rewelacja, ale fakt nawet połowy tereny nie przeszedłem ;) Mam zamiar tam wrócić ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZUBIKED Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 Od dwóch tygodniu szukam i szukam" - Gratuluje uporu Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielka Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Wygłupiłem się z tym tematem wybaczcie pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
skullmen Posted July 23, 2010 Share Posted July 23, 2010 poszukaj na starych mapach :) ja trafiłem pare wiatraków i karczm :) naszczescie były na prywatnych posesjach wiec pogrzebałem zapewnie jako pierwszy :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielka Posted July 24, 2010 Author Share Posted July 24, 2010 Znalazłem w swojej wsi na niemieckiej mapie wiatraki i jakieś młyny + szopy itp których w ogolę już nie ma. Kolega Skullmen znalazł coś ciekawego?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeteufel Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 Mąkę. Cóż to za, z przeproszeniem, debilny temat??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skullmen Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 czemu debilny?? jezeli młyn działał do lat wojennych to sam fakt ze tam był juz jest ciekawy i mozna podpytac starych ludzi , ja wyciagałem tam monety i inne dziwne fanty bo obok np była karczma , a po pijaku ludzie dziwne rzeczy robia zakopuja cos chowaja itp a potem zapominają , trafiają sie monety pierscionki czesci jakies koła wszystko mozna trafic nawet militareczke . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo.wpl Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Skoro karczma była to dlatego Monety, młyny nie obfitują w monety, bynajmniej u mnie, Kupa żelastwa i tyle.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.