danielka Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Napisano 23 Lipiec 2010 Witam.Czy szukał ktoś kiedyś w okolicach starego wiatraka a raczej jego w okolicach jego pozostałości?? Czy udało się komuś znaleźć coś interesującego??? Od dwóch tygodniu szukam i szukam wszędzie gdzie mogło coś być swoim Fisherem zakupionym dwa tygodnie i nic;/ Pozdrawiam
Kleeberczyk Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Ja chodziłem raz trafiłem dwie monety, guzik i różne inne pierdołki ;). Żadna rewelacja, ale fakt nawet połowy tereny nie przeszedłem ;) Mam zamiar tam wrócić ;)
ZUBIKED Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 Od dwóch tygodniu szukam i szukam" - Gratuluje uporu
danielka Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Napisano 23 Lipiec 2010 Wygłupiłem się z tym tematem wybaczcie pozdrawiam
skullmen Napisano 23 Lipiec 2010 Napisano 23 Lipiec 2010 poszukaj na starych mapach :) ja trafiłem pare wiatraków i karczm :) naszczescie były na prywatnych posesjach wiec pogrzebałem zapewnie jako pierwszy :)
danielka Napisano 24 Lipiec 2010 Autor Napisano 24 Lipiec 2010 Znalazłem w swojej wsi na niemieckiej mapie wiatraki i jakieś młyny + szopy itp których w ogolę już nie ma. Kolega Skullmen znalazł coś ciekawego??
Seeteufel Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 Mąkę. Cóż to za, z przeproszeniem, debilny temat???
skullmen Napisano 24 Lipiec 2010 Napisano 24 Lipiec 2010 czemu debilny?? jezeli młyn działał do lat wojennych to sam fakt ze tam był juz jest ciekawy i mozna podpytac starych ludzi , ja wyciagałem tam monety i inne dziwne fanty bo obok np była karczma , a po pijaku ludzie dziwne rzeczy robia zakopuja cos chowaja itp a potem zapominają , trafiają sie monety pierscionki czesci jakies koła wszystko mozna trafic nawet militareczke .
Pablo.wpl Napisano 25 Lipiec 2010 Napisano 25 Lipiec 2010 Skoro karczma była to dlatego Monety, młyny nie obfitują w monety, bynajmniej u mnie, Kupa żelastwa i tyle....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.