Skocz do zawartości

Poszukiwania w okolicy starego wiatraku

danielka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Czy szukał ktoś kiedyś w okolicach starego wiatraka a raczej jego w okolicach jego pozostałości?? Czy udało się komuś znaleźć coś interesującego??? Od dwóch tygodniu szukam i szukam wszędzie gdzie mogło coś być swoim Fisherem zakupionym dwa tygodnie i nic;/ Pozdrawiam
Napisano
Ja chodziłem raz trafiłem dwie monety, guzik i różne inne pierdołki ;). Żadna rewelacja, ale fakt nawet połowy tereny nie przeszedłem ;) Mam zamiar tam wrócić ;)
Napisano
poszukaj na starych mapach :) ja trafiłem pare wiatraków i karczm :) naszczescie były na prywatnych posesjach wiec pogrzebałem zapewnie jako pierwszy :)
Napisano
Znalazłem w swojej wsi na niemieckiej mapie wiatraki i jakieś młyny + szopy itp których w ogolę już nie ma. Kolega Skullmen znalazł coś ciekawego??
Napisano
czemu debilny?? jezeli młyn działał do lat wojennych to sam fakt ze tam był juz jest ciekawy i mozna podpytac starych ludzi , ja wyciagałem tam monety i inne dziwne fanty bo obok np była karczma , a po pijaku ludzie dziwne rzeczy robia zakopuja cos chowaja itp a potem zapominają , trafiają sie monety pierscionki czesci jakies koła wszystko mozna trafic nawet militareczke .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie