brum brum Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2010 Ostatnio krecąc sie po Białołęce odkryŁem" miejsce gdzie jest skłdowane przy jakimś warsztacie sporo róznego rodzaju sprzętu wojskowego np. PTS-y, jakieś BRDM-y, resztki umocnień, lufy itp. Ponieważ właściciel sobie pewnie tego nie życzy nie podaje adresu. Bardzo mnie jedynie ciekawi czy ten właściciel to ktoś całkiem prywatny i czy możliwe jest dokładne obejrzenie tej kolekcji. Nie chcę sie oczywiście narzucać. Myślę, że piszę dość jasno by ten właściciel, który pewnie jest obecny na forum kapnął się" że pytam o niego. Pozdrawiam i czekam na odpowiedż. Ps. Czy ktoś z użytkowników forum wie o czym mówię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Jasne , jeśli masz na myśli boczną uliczkę tuż przed jablonną , blisko wisly to jest to prywatny dom braci którzy mają największą kolekcję w kraju a tam jedno z malutkich zapleczy swojej kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brum brum Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2010 Dzięki bardzo. malutkie zaplecze" :-) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wm71 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Jeśli interesuje cię brum brum obejrzenie reszty kolekcji fundacji Ares" należącej do braci K. ,których to posesje odwiedziłaś to polecam wizyte na Panzer Farme" mieszczącej się w Chrcynnie pod Nasielskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.