zb23 Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2010 Mam prośbę gdzie zdobyć tróikolorową wstąże i czm oczyścić tą zawieszkę wygląda że jest z nierdzewki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Słaba fotka i mam spore wątpliwości czy to nierdzewka. Nierdzewke można trawić kwasem azotowym.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zb23 Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 Przepraszam ale ja i mój aparat więcei niewydoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Nierdzewki nie przyciąga magnes, to po pierwsze. Niestety podobnie metali kolorowych. Można kapnąć kwasem w niewidocznym miejscu i sprawdzić czy wchodzi w reakcje z metalem.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zb23 Napisano 24 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 24 Lipiec 2010 Dzięki za podpowieć ale to jest wykopek jeżeli przez tyle lat lerzało w ziemi to jakikolwiek metal oprócz szlachetnego by zardzewiał a żadnych póncy nie posiada, mnieisza oto.Prosze mi doradzić gdzie zdobyć taką wstążkę lub z czego dorobić.Pozdrawiam Zdzisiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.