adrian950 Napisano 21 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2010 Witam znacie moze jakies porzadne ordzewiacze ktore nie zezra mi bagneciku i co myslicie o produkcie ordzewiacz remover"pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 W jakim stanie ten bagnet,to może któryś ordzewiacz dobierze sie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 22 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2010 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum22/zdjcie1022.jpg pierwsze 4 od lewej :) ja mysle o takim czymshttp://www.kolter.pl/kategorie/Wiatr%C3%B3wki%20i%20akcesoria/Preparaty%20konserwuj%C4%85ce/Odrdzewiacz_REMOVER-plyn_60_ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 Z tego co widać na fotach,ja bym tylko użył do nich szczotki na wiertarce,miedzy innymi aby usunąć te dziwne farby bo nie wyglądają na oryginały/myśle o pochwach/.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 nie sa orginalne:) hehe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekk72 Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 trochę to dziwne, bo jak bagnet już jest ordzewiały to po co ci bardziej go ordzewiać ,nie lepiej użyć odrdzewiacza i odrdzewić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 23 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2010 przyklad pochwa w 2 od lewej Ordzewic i zalac wazelina ;) i pieknie bedzie;) oto mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.