scibor Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 Zgubiłem w sobotę 17.07.2010 kluczyki od samochodu w okolicach Rychnowa na Mazurach i szukam kogoś z wykrywaczem metalu, kto może mi pomóc. Poszukiwania oczne nie przyniosły rezultatu. Chcę się tam wybrać w sobotę i jeszcze raz spróbować.(około 7 km przy drodze)Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Czekam na propozycje.Pokrywam koszty (oczywiście w miarę rozsądne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 20 Lipiec 2010 Share Napisano 20 Lipiec 2010 a z jakiej miejscowości będziesz tam jechał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scibor Napisano 20 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2010 Z Ciechanowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 to odpada ,mam za daleko.ale z okolic ciechanowa powinni jacyś koledzy się znaleść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 21 Lipiec 2010 Share Napisano 21 Lipiec 2010 są koledzy z ciechanowa,zobacz w dziale ;poznajmy się; i napisz na priwo.może ktoś się znajdzie.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 22 Lipiec 2010 Share Napisano 22 Lipiec 2010 ja ełk tez odpada za daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.