Kurt Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 Indiany w natarciu :DOstatnio nawiedził mnie znajomy który przyniósł film Born To Ride. Pczątkowo miałem wrażenie że nie widziałem owego filmu ale wystarczyło zaledwie pięć minut i już było wszystko jasne. Ale o co chodzi:Grady Westfall (John Stamos) jest młody, przystojny i odrobinę szalony. Podróżuje po całych Stanach na harleyu davidsonie. W swym zamiłowaniu do swobody i niezależności posuwa się jednak zbyt daleko, popada w konflikt z prawem i trafia do więzienia. Tam pewnego dnia odnajdują go dwaj wojskowi i proponują mu współpracę. Twierdzą, że jeśli zobowiąże się do wzięcia udziału w tajnej akcji, armia zapłaci za niego kaucję. W ramach powierzonego zadania Grady musi nauczyć amerykańskich kawalerzystów mistrzowskiej jazdy na motocyklach oraz wspólnie z nimi uwolnić naukowca i jego córkę...Film może nie miał wielkiego budżetu i nie miał w obsadzie jakichś super hiper aktorów ale ogląda się go przyjemnie i z uśmiechem na twarzy no i nie można pominąć faktu że wspaniałe maszyny w akcji robią kolosalne wrażenie. Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 13 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 13 Lipiec 2010 A no i trailerek http://www.youtube.com/watch?v=qYdl7_7c7wgJak ktoś nie widział to POLECAM jako że warto zobaczyć. Pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.