pasio Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Witam! Chciał bym zorganizować szlak schronów z okresu IIWŚ.Są to głównie Tobruki" - Ringstand 58c. Mogę liczyć na pomoc gminy. Sam też nie jestem wspiera mnie lokalny kurier i organizacja Gniazdo ". Jedyna rzecz o jaką mi chodzi to co trzeba zorganizować pozwolenia jakie i od kogo ? Zarejestrować schrony do ochrony zabytków w WKZ itp ?Pozdrawiam serdecznie Wojtek P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasio Posted July 12, 2010 Author Share Posted July 12, 2010 Oczywiście schrony są zaniedbane połowa nie nadająca się na razie do wyeksponowania. W miarę czasu postaramy się zebrać grupę ludzi aktywnych i po kolei je uporządkujemy.Mój foto album z wszystkimi : http://pl.fotoalbum.eu/pasio jest możliwość połączenia ich ścieżką tak by nie przeszkadzała rolnikom w pracach polowych oraz nie będą stratni nikt im nic nie podepta zasadzonego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revelli Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Sprawa nie jest prosta zglosisz schrony do WKZ i nawet gwoździa bez jego zgody nie wbijesz.Dowiedz się kto jest ich właścicielem(właścicielem gruntu na którym stoją)i za cznij od umów-porozumienia z właścicielem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.