pasio Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Napisano 12 Lipiec 2010 Witam! Chciał bym zorganizować szlak schronów z okresu IIWŚ.Są to głównie Tobruki" - Ringstand 58c. Mogę liczyć na pomoc gminy. Sam też nie jestem wspiera mnie lokalny kurier i organizacja Gniazdo ". Jedyna rzecz o jaką mi chodzi to co trzeba zorganizować pozwolenia jakie i od kogo ? Zarejestrować schrony do ochrony zabytków w WKZ itp ?Pozdrawiam serdecznie Wojtek P.
pasio Napisano 12 Lipiec 2010 Autor Napisano 12 Lipiec 2010 Oczywiście schrony są zaniedbane połowa nie nadająca się na razie do wyeksponowania. W miarę czasu postaramy się zebrać grupę ludzi aktywnych i po kolei je uporządkujemy.Mój foto album z wszystkimi : http://pl.fotoalbum.eu/pasio jest możliwość połączenia ich ścieżką tak by nie przeszkadzała rolnikom w pracach polowych oraz nie będą stratni nikt im nic nie podepta zasadzonego.
revelli Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 Sprawa nie jest prosta zglosisz schrony do WKZ i nawet gwoździa bez jego zgody nie wbijesz.Dowiedz się kto jest ich właścicielem(właścicielem gruntu na którym stoją)i za cznij od umów-porozumienia z właścicielem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.