poszukiwacz666 Napisano 9 Lipiec 2010 Autor Napisano 9 Lipiec 2010 nie ma nic dosłownie nic. guziki nie sygnowane, zadnych wszywek metek nic. a dziadek ma pamieć jak niejeden nastolatek mam juz kilkanasci godzin nagrań jak mijała jego historia wojenna(1 woja a 3 armie obsłużył: niemiecka, brytyjska i polska)
poszukiwacz666 Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Napisano 8 Lipiec 2010 2. metalowe polerowane guziki nie ma zadnych pieczątek
poszukiwacz666 Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Napisano 8 Lipiec 2010 bo 83 letni dziadek co mi ja dal mowil ze brytyjska
Luftlander Napisano 8 Lipiec 2010 Napisano 8 Lipiec 2010 Daj więcej szczegółowych fotek. Jakieś stemple oznaczenia?Ps. Z całym szacunkiem dla starszych ludzi ale często mijają się z prawdą.
mietek Napisano 10 Lipiec 2010 Napisano 10 Lipiec 2010 Swietnie iz nagrywasz wspomnienia. Warto.Kurtka nie jest brytyjska, a przynajmniej nie jest regulaminowa.
mietek Napisano 9 Lipiec 2010 Napisano 9 Lipiec 2010 Nawet niie tyle co mijaja sie z prawda, co poprostu nie pamietaja, a sa swiecie przekonani iz jest tak jak mowia.Wole maja dobra, ale trzeba i tak wszystko weryfikowac.Kurtka nie wyglada na nic brytyjskiego, przynajmniej nie na tych zdjeciachOdniosnie oznaczen, poszukaj:- wewnatrz kieszeni- od spodu guzikow- wszywek wzdloz szwow
Pytanie
poszukiwacz666
1.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.