jacollo Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Witam. Od czasu do czasu pojawiam się na tych terenach, samemu nudno w lesie, może ktoś chętny na wyprawę ze swoją piszczałką.Pozdrowionka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Od 26 do 30 będę się tam urlopował. Tylko że ja wolę drobnicę (pola, drogi, leśnych ścieżki) niż przeprawy przez lasy z kopaniem metrowych dołów. Jeśli odpowiada to chętnie wyskoczę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacollo Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 Kurczę a ja właśnie będę wtedy już po urlopie, (wracam do Wrocka) chyba się przerzucę na drobnicę bo tyle złomu przez ten tydzień do domu naznosiłem że głowa mała ;-))Te drogi leśne i ścieżki to dają ci jakieś ciekawe rezultaty, bo ja tam głównie trafiam na śruby, klamki, sworznie i jakieś inne badziewia ;-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacho Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Powiem Ci jak mi stuknie kilkadziesiąt km. Narazie jestem świeżak" więc wiele powiedzieć nie mogę :)Szkoda, że się nie zgramy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.