jacollo Napisano 5 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2010 Witam. Od czasu do czasu pojawiam się na tych terenach, samemu nudno w lesie, może ktoś chętny na wyprawę ze swoją piszczałką.Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Od 26 do 30 będę się tam urlopował. Tylko że ja wolę drobnicę (pola, drogi, leśnych ścieżki) niż przeprawy przez lasy z kopaniem metrowych dołów. Jeśli odpowiada to chętnie wyskoczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacollo Napisano 6 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2010 Kurczę a ja właśnie będę wtedy już po urlopie, (wracam do Wrocka) chyba się przerzucę na drobnicę bo tyle złomu przez ten tydzień do domu naznosiłem że głowa mała ;-))Te drogi leśne i ścieżki to dają ci jakieś ciekawe rezultaty, bo ja tam głównie trafiam na śruby, klamki, sworznie i jakieś inne badziewia ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacho Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Powiem Ci jak mi stuknie kilkadziesiąt km. Narazie jestem świeżak" więc wiele powiedzieć nie mogę :)Szkoda, że się nie zgramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.