Prałat Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 a oto Ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 i z tyłu , już po liftingu szczotką plastikową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 i moja pierwsza klamerka ukochana, szkoda ze bez nakładki ale i tak ciesze się z niej jak jasna cholera :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 i z tyłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 i kolorek do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 27 Marzec 2011 Autor Share Napisano 27 Marzec 2011 a w lesie.... zamiast I wojny , łuska od WJA 23mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 I wojna wiecznie żywa ;)Trochę łusek z niemieckich pozycji i carski zapalnik a właściwie jego część, do tego kula mosiężna jak od łóżka, czy karnisza? Była też patelnia którą wyjąłem z metra myśląc Bóg wie co to ale niestety tylko patelnia ale z epoki , Helmut coś tam sobie smażył. Ale nie miałem aparatu i została w lesie.I na Rosyjskich pozycjach fant dnia czyli ikona carska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 2 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2011 A oto Ona, przesmarowana oliwką bo się szybko utlenia.i tyle na dziś ( nie licząc tony szrapnelówek, kawałków pierścieni, odłamków itd itp..................) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 miszmasz wrześniowo pruski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 Gdy w noc wrześniową .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 podczyszczone lekko i guziorki z poprzedniego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 i ostatnie z terenu z terenu Prałat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 ps: połówka jak i całe jajko niestety puste , ale i tak świetnie bo to w końcu polski wrzesień '39 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 1 Maj 2011 Autor Share Napisano 1 Maj 2011 naboje zostały u Matki Ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 A z czapki tylko połówka okucia daszka została? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 2 Maj 2011 Autor Share Napisano 2 Maj 2011 Tylko ta połówka chociaż dołek i okolice mocno obszukiwałem, ale reszty czy też orzełka nie było, tak czy owak za tydzień wracam na to miejsce bo poza tym wychodzą resztki menażek i kawałki niezbędników, tak czy owak ciekawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 5 Maj 2011 Autor Share Napisano 5 Maj 2011 pusta polska szyszka wz.33 czyli dalsze poszukiwania września.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 5 Maj 2011 Autor Share Napisano 5 Maj 2011 Tu w pełnej krasie z guziorkiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 5 Maj 2011 Autor Share Napisano 5 Maj 2011 i wszystko razem z zakrętką od manierkiPrałat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojlomza Napisano 6 Maj 2011 Share Napisano 6 Maj 2011 Witam, a gdzie szanowny kolega kopie. Pozwoliłem sobie wrzucić swoje foto ikonki bo w wiadomości z dnia 2011-04-02 21:02:02 zauważyłem, że masz chyba część z której moja owa ikonka mogła się składać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 6 Maj 2011 Autor Share Napisano 6 Maj 2011 Witam,Ikon podróżnych było setek modeli więc szansa że to akurat od mojej jest raczej znikoma ;), choć fajnie by było gdyby jednak.Co do miejsc poszukiwań to różnie, ale ogólnie okolice Warszawy jeśli chodzi o ikonkę.PozdrawiamPrałat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 28 Maj 2011 Autor Share Napisano 28 Maj 2011 Dziś znów na wrześniowo, cały nieśmiertelnik i połówka prawdopodobnie połówki znalezionej parę tygodni temu, oraz na osłodę braku wybicia nieśmiertelników, niemiecki bagnecik.zdjęcie domowe gdyż cholerna bateria w telefonie siadła :( a klima był oj był ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 28 Maj 2011 Autor Share Napisano 28 Maj 2011 klimat * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Różności z weekendu na mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prałat Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2011 Już na Mazowszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.