Skocz do zawartości

moje odkrycia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

I wojna wiecznie żywa ;)

Trochę łusek z niemieckich pozycji i carski zapalnik a właściwie jego część, do tego kula mosiężna jak od łóżka, czy karnisza?
Była też patelnia którą wyjąłem z metra myśląc Bóg wie co to ale niestety tylko patelnia ale z epoki , Helmut coś tam sobie smażył. Ale nie miałem aparatu i została w lesie.

I na Rosyjskich pozycjach fant dnia czyli ikona carska :)

• 5 weeks later...
Tylko ta połówka chociaż dołek i okolice mocno obszukiwałem, ale reszty czy też orzełka nie było, tak czy owak za tydzień wracam na to miejsce bo poza tym wychodzą resztki menażek i kawałki niezbędników, tak czy owak ciekawie ;)

Witam, a gdzie szanowny kolega kopie. Pozwoliłem sobie wrzucić swoje foto ikonki bo w wiadomości z dnia 2011-04-02 21:02:02 zauważyłem, że masz chyba część z której moja owa ikonka mogła się składać.

Witam,

Ikon podróżnych było setek modeli więc szansa że to akurat od mojej jest raczej znikoma ;), choć fajnie by było gdyby jednak.

Co do miejsc poszukiwań to różnie, ale ogólnie okolice Warszawy jeśli chodzi o ikonkę.

Pozdrawiam

Prałat

• 3 weeks later...

Dziś znów na wrześniowo, cały nieśmiertelnik i połówka prawdopodobnie połówki znalezionej parę tygodni temu, oraz na osłodę braku wybicia nieśmiertelników, niemiecki bagnecik.

zdjęcie domowe gdyż cholerna bateria w telefonie siadła :( a klima był oj był ;)

Pozdrawiam

• 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie