boxi0 Napisano 3 Październik 2010 Autor Share Napisano 3 Październik 2010 witaj agentAK mój sprzęt pokazywał równiutko +30 i silny sygnał bez żadnych zaników,a głebokośc na której była obrączka to około 10 cm,wykrywkę prowadziłem też w takiej mniej więcej odległości od gruntuDodam że wyszła w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Sław a gdzie data????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boxi0 Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 Wiem Mariusz walnąlem się wczoraj z fotkami już sie poprawiam (wstawiłem 2 x tę samą zamiast tej z datą). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszdzialo Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 Teraz jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donial73 Napisano 5 Październik 2010 Share Napisano 5 Październik 2010 boxi i proxima i złota w lesie ni ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.